Sen

Sen

Anotace: ...

Cítím vůni tvé pleti něžné,
líbám rty tvé rudě jemné.

Za ruce tvé tě já držím,
pohled z tebe už nespustím.

Hladím lehce tvé tělo krásné,
polibky halím tvé křivky vnadné.

Myslím na tebe ve dne v noci,
snad je to vše jen tvé moci.

Má mysl je s tvojí spjatá,
láska lásku jemně laská.

Krásný měl jsem tento sen,
lásko moje, pojď semnou jen.
Autor tearful, 23.02.2008
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí