Naivní!!!...

Naivní!!!...

Anotace: není se čemu divit...

Já tolik chtěla...
ale ty jsi pak uz neměl zájem...

teď tu stojím..
v tichu a plná bezmoce..
že to co jsem si myslela, že bude nadlouho..
skončilo tak náhle..
už je to půl roku..

přesto nemůžu zapomenout...
...na tvoje teplé objetí
...na tvoje doteky,
při kterých jsem se vznášela v oblacích
...na tvé hebké rty
...ani na ty naše rozhovory

Nezapomenu na to nikdy...
byl jsi můj...
byl jsi můj, ale asi az moc dlouho...

nikdy jsi vlastně úplně můj nebyl...
to jen já v to mylně doufala...

třeba to tak mělo bejt...

říká se že všechno hezky jendou konci...
ja asi moc spolehala na to,
ze poznam az to bude u konce...

Nepoznala jsem to...
Asi moje chyba...
Mela jsem bejt ostrazitejsi...
I kdyz co jsem taky cekala!!...

Asi jsem byla naivni...
Autor Someday, 23.02.2008
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lachailla, 0-0, Norlein, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přesně tak...naivita a zamilovanost...to jde pak jedno s druhým :) někdy se to hodí, někdy škodí, rozhodně si nemáš co vyčítat, aspoň se poučíš :) a neboj, to hezký zase přijde... :-* říkáš se, všechno hezký jednou končí, ale není zmínka o tom, že zase něco krásného začne, a ono začne, neboj... :)

24.03.2008 18:52:00 | 0-0

nebo zamilovaná=))

23.02.2008 19:37:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí