Pro .......

Pro .......

Anotace: ...však ON ví pro koho ... :-)))

Od doby, co jsem potkala tebe,
já nepoznávám sama sebe.
Kde je moje soustředěnost, kde jsou mé zásady?
Marně se pořád ptám a nevím si rady!

Říkáš, že ty jsi na tom stejně!
Ale Sluníčko, to přece tak nejde!
Ani já ani ty se nesoustředíme na práci,
chováme se jako dva rošťáci!

Je vůbec možné poručit srdci,
na kterou stranu tlouci musí?
Rozum to ví každopádně!
Našemu JÁ však srdce vládne!

Nechce se ani jednomu z nás
opustit ten lásky čas,
který si slastně užíváme
a nebezpečí nevnímáme!

Jeden z nás by měl však rozum mít!
Ale kdo? Ty nechceš a já budu stále snít!
O to horší bude probuzení
až dojde k naší lásky prozrazení!
Autor Dalimila, 20.09.2004
Přečteno 967x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí