Dávno

Dávno

Anotace: Po dlouhé době zase přidávám jednu básničku. Stará, přestará myšlenka, jen pár nových slůvek...

...
Už je to dávno
co jsem pln radosti
vstával dva okamžiky
před tebou
abych tě ještě
s úsměvem na srdci
alespoň zlomek
nekonečna
viděl spát

Už je to dávno
co jsem odešel
sám k sobě
a netušil jsem
jak dlouhá vede cesta
k příští stanici
Osudová

Tak dál se s nesmělou nadějí
ptám ranních paprsků

Kde končí dávno?
Autor Strix, 27.02.2008
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí