Tvůj vesmír

Tvůj vesmír

Anotace: ...a bude nám fajn.

Stvořila jsem pro tebe vesmír
plnej iluzí
a nestydatě krásnejch snů
ale byl příliš velký
a ty ses v něm
ztratil

a já teď nevím
kde tě mám
hledat

A tak teď budu stavět
vesmíry
menší
pro někoho
jinýho
Autor godness, 27.02.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí