poslední básně o lásce

poslední básně o lásce

Anotace: ...už tři roky...

Nikdo tu není…
V pokoji s černými závěsy
Hra s řasy

V podkroví
Pro toho co
Odlívá své tělo
Do sádry…
Na okně u něj v pokoji
Voní narcisy

Spí tam kde čpí olej
A voní dřevo v kotli

OOO,jak bych chtěla být ta
Tvá modla modlící se
Za nic…a jen pro sebe

Protože takové miluješ

TY růžové prasátko
A JÁ s ospalou pletí
Autor mateska, 27.02.2008
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: colorka, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okouzlující...! ;)

01.03.2008 23:31:00 | colorka

pěkné...

28.02.2008 00:02:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí