Láska

Láska

Anotace: Psal jsem to ze srdce :'(

Láska je pro mně budoucnost,
není to, co jako minulost.
Čekám, až se láska pravá najde,
bez pravé lásky život dále vydržet nejde.

Dívám se na lásku tajně do očí,
srdíčka červená kolem mé hlavy se točí.
V srdci se stále vaří samota.
Samota je jako v očích temnota.

Když se pravá láska najde,
oči k ní pořádně otevřu.
Srdce ze samoty už nesevřu
a do pravé lásky se konečně jde.
Autor JsemMaličký, 02.07.2005
Přečteno 771x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No je fakt, že ty rýmy jsou tam nucený a nemá to moc rytmus, ale snaha se cení...

23.01.2006 13:33:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí