Lásko?

Lásko?

Anotace: O strátě mé největší lásky.Které sem se dobrovolně vzala, aby vznikla láska jíná!

Lásko?

Lásko kam si se mi schovala,
jakoto že si mi utekla?

Snažila jsme se tě dohnat,
o tebe bojovat.

Ovšem sis jiný cíl našla,
mě si tím vyšoupla.

Proč, jsem se pořád ptala,
vinu jsem si dávala.

Teď už vím že mi nepatříš,
k jiné běžíš!

Nic už ti nevyčítám,
naopak se tě vzdávám.

Proto aby jiná láska vznikla,
a šťastná byla.

Na mě nezáleží,
o mě tu přece už neběží.

Já svou lásku už prožila,
a byla dokonalá.

Tak mi mé smysly říkají,
aby měli šanci i jiní.

Lásko, jsi tou mou nejkrásnější,
ovšem i nejbolestnější.

Dostala jsi šanci,
já tě nechci.

Už se mi do života nemotej,
mě nechej.

Mi už je souzena samota,
sama jsem si jí vybrala!

Respektuj mé přání,
to je to správní!
Autor Vacluvka, 01.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Daisy.., blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí