Pro jednoho muže

Pro jednoho muže

Anotace: Myslím, že není třeba víc dodávat

Pro jednoho muže,
který toho spoustu může
Doteky na mé kůži,
dlaně jenž patří muži,
dlaně jenž patří muži
od jiné
Dívám se do zrcadla,
ne, nic jsem neukradla.
Doteky na mé kůži,
dlaně jenž patří muži,
který si musí něhu,
nechávat pro jinou, pro svoji jedinou…
Možná mi prominou…ten krásný pocit ?
Autor jednazesta, 02.03.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí