Noční pošta z laboratoře

Noční pošta z laboratoře

Anotace: jednou při noční službě

…místo pod hvězdami,
jen pod zářivkami
prázdnými chodbami
nocí procházím…
jen sebe nacházím
jen stíny provázím
… ve skle zrcadlení
změny zabarvení
nikdo tady není
telefon nezvoní
neslyšíš?

… touha mě mrazí
touha mě pálí
po Tvojí dlani
po vůni vlasů
po líbání
to nepochopím
to nepochopíš
to asi víš
Autor jednazesta, 02.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že kameny nikdo nezvedne
ani nezačne házet...

02.03.2008 21:00:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí