Tichem jsem chtěl říci

Tichem jsem chtěl říci

Anotace: jsi ta,která ví co chci říci ikdyž mlčím

Tak dopodrobna zabývám se tichem
hlas zloby z vnitra srdce
krev proudí do konečků prstů
s láskou mlčet bych měl.

Pomalu přivykám si na ticho a vůně
jako květ co zrodil se z poupěte
někdy sám sobě vypravuji příběh
nekonečný, jako vesmír bez stínu.

Být jako diamant a třpytit se jak řeka,
lásky čas nadešel, smutkem z černé noci
ptám se já tebe-žil bych?
Vědět předem, co mě čeká.
Autor Rbb, 04.03.2008
Přečteno 522x
Tipy 11
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, anatantal, Certain Expiry, Oči, její alter ego, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká, někdy trošku nemotorná. Konec se mi líbí moc. X

05.03.2008 11:53:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí