Vytoužená láska

Vytoužená láska

Anotace: Jak různorodá může cesta k lásce být, co jedinec má a měl by projevit, a bez boje se nevzdávat, neboť láska má právo - bojovat!

Srdce s láskou dal,
- rozechvěn dost,
jí ho věnoval
- a strachu prost
ji miloval.

Znal ji dlouho,
2 x 2 roky,
to však zdá se chvílí pouhou,
potřebnou pro ty kroky...

Pocitem tím byl zmatený,
snad má ji rád,
a byl už téměř ztracený,
když srdce začlo tát.

Nevěděl, kde jiskra přeskočila,
kdy stala se ta změna,
však pocity jí pozměnila,
nasládlá vůně sena.

V pozdním létě objevil,
kde spřízněnou má duši,
a lásku svou jí vyjevil,
a poslal rudou růži.

Pak dali se do páru,
tvoříce celek jeden,
ostatní byli ve varu,
řka-to máte jen na týden.

Leč měsíce plynou
a s počasím se minou
ti dva, co krásný párek tvoří,
tam lásky plamen nedohoří.

Ta láska jest,
ten nejkrásnější lidský test...
Autor Thanatos Mortis, 05.03.2008
Přečteno 430x
Tipy 8
Poslední tipující: deep inside, Martas1985, carodejka, Vlk v rouše, NikitaNikaT., jesterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až na rytmus je to pěkná báseň.

03.12.2008 21:33:00 | Martas1985

Krasne vyjadreny cit, moc pekne.

14.04.2008 01:50:00 | carodejka

Zajímavý styl psaní. Má to myšlenku, jistý cit, pěkné dílko.

08.03.2008 21:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí