Začátek

Začátek

Anotace: Hledáte lásku,a nevíte kde?? Zeptejte se srdcem,to nikdy neklame

Lásku já hledám v každém smyslu života
Cest je tisíce
Avšak znáš jen dvě a nic VÍCE
Cestu-Jak zradit zná asi každý
Ale jak pomoci
to už je horší

Díky tobě vím,
že láska je dar,
který nikdy neztratím

Štěstí to jsem já s tebou poznala
a za to vždy budu jen tvá milá
Děkuji že můžu prožít lásku s tebou
že nemusím stát sama v koutě
kde bloudila jsem vždycky tmou

Pomohl jsi mi odkrýt cestu od smutku
a vrátit mě do života
za který všem děkuju

Každou chvíli kdy jsem s tebou
srdce se mi rozbuší
Oči se mi otevřou a čekají
čekají tu dlouhou chvíli
kdy konečně přijdeš za mnou
Autor Jildiss, 05.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm celkem dobre

05.03.2008 15:42:00 | Yldis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí