Tvé lásky se nikdy nezbavím

Tvé lásky se nikdy nezbavím

Anotace: Myslel jsem si, že to tak bude, ale ona se jí zbavila ;-)

Princezna, lehce poraněna,
položí hlavu svůdně na ramena
zranila se když si hrála s míčem,
snad uzdravit by se dala petrklíčem

vždyť už brzy, brzy bude jaro,
první potom co nám naši lásku dalo.
Možná že řeknete si rok je málo,
však co se za tu dobu mezi námi stalo

to v jiných vztazích trvá léta,
tak jak bych tě znal půlku světa
já po roce si připadám a vím,
že se tvé lásky nikdy nezbavím.

Doufám, že ti to radost udělá,
vždyť v tobě vidím anděla.
Anděla sice s ďáblem v těle,
co kolem rozhlíží se směle

a jen co svoji oběť spatří,
vrhne se na ni a dájí co jí patří.
To co mě patří to já dávno vím,
že se tvé lásky nikdy nezbavím.

Už nikdy bych nemohl tak zbohatnout,
jako když jsi mě zamkla do svých pout.
Až jednou podaří se mi je odemknout,
pak já náš vztah budu stále kout,

tak jako železo, dokud je žhavé
a to náš vztah nikdy nepřestane,
protože já už dávno vím,
že se tvé lásky nikdy nezbavím!
Autor Obyčejný básník, 06.07.2005
Přečteno 726x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vis ze ja dlouhe basne nerada? Vis urcite, bo jsem ti to mozna uz jednou dokonce do komentare psala(jestli se ovsem nepletu)..ale tadle jo, tadle se mne libi hodne. A moc fajne se mi cetla.

07.04.2006 20:31:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí