Další neznámá

Další neznámá

Anotace: těch neznámých už je víc

Když spatřil jsem tě prve,
tak začala bouře mé krve.
Jen tvůj pohled jediný
nezanechá tě bez viny.
Cosi pohnulo se ve mně,
něco, co rozpoutal kus tebe.
Plamen lásky se rozžál,
nevydržel však tvůj žal,
ihned jako by zhasínal.
Hoříš ty pro mě nebo já pro tebe,
to zvíš, jak pohlédnem znovu na sebe.
Plamen lásky pookřál,
nyní se však víc ohřál.
Hoří stále, hoří stále, to jak miluji tě dále.
Plamen lásky pookřál a vymazal tím tak můj žal.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí