Jak hořce chutná láska

Jak hořce chutná láska

Anotace: zklamání

Napiju se naposled vína,
které chutná trpce,
dotknu se naposled tepla,
které dávaly mi tvé ruce.

Sklopím víčka a sklouznout nechám slzy,
škoda že neumíš v nich číst,
jak mě tvé chování mrzí.

Dopiju poslední zbytek čaje,
který chutná po heřmánku,
ohlédnu se naposled za tebou,
za srdcem, které mizí v dálku.

Tak smutně a zcizele končí náš vztah,
já milovala tě bezmezně,
tys mě měl jen rád.

( a já už tomu vztahu, nemám vážně co dát…)
Autor milenium, 11.03.2008
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, malá a šikovná, saigonek, jesterka, labuť, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...

22.08.2008 07:16:00 | malá a šikovná

Hlavu vzhůru, bude líp,
jak v srdíčku, tak na duši..
Jen poslouchej..
A okolo se dívej..
Však jaro s něčím krásným přijde..

11.03.2008 15:32:00 | labuť

věř tomu, že jsem na tom podobně... krásná a pravdivá básnička... smutek, ale pravda někdy bolí

11.03.2008 11:07:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí