Dlabák

Dlabák

Anotace: Dlabák - borec, blbej jak dlabaný necky, když byste náhodou nevěděli :)

Ty hajzle, ty podrazáku,
Už tě mám dost, ty dlabáku,
Tohle už jsi přestřelil,
Mé srdce tím prostřelil!

Jak jsi to moh´ udělat,
A mě tím tak dodělat!
Já blbá ti na ty kecy skočila,
A hlavu do oprátky
Tak sama strčila …

Naivní jsem byla dost,
A teď volám o pomoc!
Jak se zbavit trápení,
Co mění se v mámení??

Ráda bych ti odpustila,
A náš vztah tím obnovila …
Jenže nevím co chci víc,
A možná nezbude mi nic!

Asi chci víc tebe než sebe,
Protože mě srdce zebe!
Bez tebe a přece s tebou,
Každý večer usínám,
Bez zloby a přece s něhou,
Na tebe vždy vzpomínám …
Autor Puck, 11.03.2008
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: katrin_ka, Zasněný básník, Komuna.cz, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez tebe a přece s tebou,
Každý večer usínám,
Bez zloby a přece s něhou,
Na tebe vždy vzpomínám …

...
To se mi na téhle básničce líbí nejvíc. ta poeticky-dramatická tečka.

29.09.2008 17:37:00 | Morgana la Fay

:-)) Bezva.

18.05.2008 09:22:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí