Trápení

Trápení

Anotace: pro excited

Čím trápí láska?

je nepoznaná...
a nejen ta láska!
je stejná jak Ty
je to žena!
a básní jak Ty
uf...
to je věda.

Jak na vás?
jak na lásku?
seš jarní květ!
a celej svět,
se otáčí jen za Tebou!
za Tvojí láskou,
srdcem a krásou.

Seš asi sen!
co zdá se mi jen?
Tvé dlaně nejsou tam kde chtěl sem je mít,
a přesto...
seš jako víla!
co tančí nademnou
seš ta!
co v dlaních srdce svírá,
kde naděje a láska,
hned tak neumírá.

A já ležím v trávě,
sám....
lží unavenej o krásném životě,
sem smutnej,
fakt!
že nemám Tě.

A to je to trápení!
o lásce!
o tom jak sním si
a nemám Tě.
Autor Oťas, 11.03.2008
Přečteno 474x
Tipy 23
Poslední tipující: laura3, Rolnička, Lorraine, excited, NikitaNikaT., Albertinka, Suzan, Bíša, Blagit, prostě já, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak mohu jen snít o tom,že někde je ten, co chce mi dát více, než mohu brát.

29.06.2008 23:13:00 | excited

Některé sny se plní, tak nepřestávej snít ...

04.04.2008 09:28:00 | NikitaNikaT.

Pěkný, moc =)

19.03.2008 18:47:00 | Albertinka

Škoda se trápit, bude líp. Hezké dílko.

12.03.2008 17:44:00 | prostě já

hezky napsane...

12.03.2008 17:32:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí