Vrať se mi, lásko

Vrať se mi, lásko

Anotace: Básnička o dívce,kterou jsem nakonec ztratil navždy.

Začalo to jeden den,
zdá se mi opravdu krasný sen.
Druhý den se mi splnil,
jen detaily jsem ho doplnil.
Vznikla mezi náma láska,
vypadala jako dlouhá tlustá bílá páska.
Ale trvala jen pár týdnů,
po té zprávě jen už blednu.
Ta zpráva jediná,
mé srdce roztrhá!

LÁSKO!!
Nauccila jsi mi žít,
ze života si něco vzít.
Chtěl bych tě zpět,
zkusit to opět.
Opravdu moc Tě miluju,
v tomto citu nechybuju.
Když jsem u tebe,
nikdy mi chlad nezebe.
Jsem do Tebe blázen,
Mé srdce je láskyplný bazén.

Tak tomu věř,
nei to žádná lež.
Už nevim co mám dělat,
zbývá mi už jen čekat.
Teď záleží jen na tobě,
jestli spadnu do propasti po hubě.
Rozhodni se prosim pro mne,
miluji tě opravdu moc hodně.
Autor Profi, 08.07.2005
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ma to peknou myslenku a dej ale ty rymy se mi nelibi je to pokazde neco co uz jsem nekde cetla az na to blazen bazen to je originalni. Mame asi rozdilny styl.

12.09.2005 18:49:00 | Margaritta Nunwier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí