Když láska odchází

Když láska odchází

Anotace: každý posoudí sám...

Těžko se mi dýchá,
u srdce mě píchá.
Moje duše pláče,
úsměv mi zmizel z tváře.
Chtěla bych cítit na chvíli
zase ty křídla motýlí,
zasněně koukat do nebe,
těšit se zase na sebe.
Slunečné dny bez hádek,
noci plné pohádek,milování,něžností,
odprostit se od zlosti.
Když plakat,tak jen štěstím,
o ničem jiném nesním.
Těžko se vše vrací zpátky,
když ten druhý je nazpět o dva řádky.
A tak mi pomalu dochází,
že láska nám asi odchází.
Autor Lucaaa666, 12.03.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jednou to dojde každému :-)

12.03.2008 23:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí