Doživotí

Doživotí

Anotace: Bez lásky to nejde

Láska je návyková droga
jen kvůli tobě je ze mě narkoman
denně vdechuji tvou vůni
slepě narážím hlavou do tvých hran

Láska je nájemný vrah
který mě odstřelí ze zálohy
až s hloupým úsměvem psa
budu sedět u tvé levé nohy

Láska je obchodník s otroky
který mě žene pouští k neznámému břehu
kde koupený budu skrz mříže
sledovat do smrti tvoji krásu a něhu

Láska je umocnění času
který mi aortu hryže
dokud nevytryskne červená
co zaplní svět a vystřelí vědomí do beztíže
Autor zef, 08.07.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí