Vím, že jsi to Ty...

Vím, že jsi to Ty...

Anotace: vím to...nějaká moje nerýmovačka...

Byl jsi tam včera
jak lehký závan jarního rozbřesku
a mé oči nenašly jiný bod
než vroucí oči Tvoje...

Byl jsi tam včera
tak v nádherném světle ses mi zjevil
a svíce lásky se zažehla
v mém prázdném srdci...

Byl jsi tam včera
a svou radost jsi dal do mých rukou
jaká nádhera to byla
sledovat tvé gesta...

Byl jsi tam včera
ale zůstal tam když já odešla spát
a od té doby máš místo
v mých myšlenkách, lásko...
Autor Suzan, 15.03.2008
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, 0-0, Megs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky Zusko, neboj, to nejak zvladnes!!
Kdyby neco, jsem tu pro tebe! mtr :-*

16.03.2008 19:57:00 | Megs

pěkné dílko!

16.03.2008 00:55:00 | Oťas

krásná :)

15.03.2008 16:08:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí