Odešla jsi

Odešla jsi

Anotace: ....

Odešla jsi
a prý navždy.
Slovo ,,KONČÍME“
mě vraždí.

Odjela jsi
i s kuframa.
Velká láska,
je již za náma.

Opustila jsi
naše stavení.
Mám tu 4 místnosti,
prázdné k bydlení.

Odešla jsi,
od srdce mého.
Co jsem udělal
tak zákeřného?

Odjela jsi,
již nemohu Tě vidět.
Mohu jen prosit:
,,Zpátky přijeď.“
Autor Dindane, 16.03.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí