Nevzdej to!

Nevzdej to!

Anotace: ...

Nezapomínáš,
stále vzpomínáš.
Přes den,
i když usínáš.

Nejde to! Zvláště
když jsi miloval.
Ji by jsi si rád
v srdci uchoval.

Ale bolí Tě
každé pomyšlení.
To co bylo krásné
již dávno není.

Život, pouze
pro ni jsi žil.
Svou šanci,
špatně jsi uchopil.

Nevzdej to!
Musíš zapomenout!
Nejde se trápit
pro jedinou!
Autor Dindane, 16.03.2008
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Belmon, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ten konec to vystihuje.

16.03.2008 10:22:00 | Psavec

...za závěr typ :-)

16.03.2008 01:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí