Jarní milování

Jarní milování

Anotace: jaro dělá divy

Zlatý déšť protrhl mléčné splavy
vrabci založili samosprávy
lijáky zahradám sukně čistí
sehnuté větve naráz zvednou listí
a rorýsi jakoby neodlétli
květen nás nasvítil vysokotlakými světly

Stromy štěbetají holou kůrou
a ty nespíš pro mojí nespavost
to v nás přešlapuje míza před jarní túrou
tvojí něhy nebudu mít nikdy dost

Noc navařila horké opiáty
podvázala tepny kytarovými dráty
a vytlouká z nás brutální akordy
naše ústa bojují jazyky na kordy
asfaltová obloha ráno prudce zbělá
pod parfémem únavy leží spokojená živá těla
Autor zef, 09.07.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí