Osud

Osud

Anotace: ...

Když zjistil jsem
jak líbáš.
A jak jsi skvělá.

Jak ráda usínáš
a jak si kávu děláš.

Když zjistil jsem
vše,
co jsi jen nabídla.

Když tvořila jsi
můj svět,
nade mnou mračna prořídla.

Když jen pro tebe
jsem žil.
Celou Tě znal.

Byl jsem šťastný,
když jsem Tě políbil.
nebo jen ruku dal.

Když miloval jsem
jako nikdy.

Objevil se ten,
co rád křivdí.

Objevil se osud
a nás oddělil.

Naši lásku
v prach proměnil.
Autor Dindane, 17.03.2008
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí