Zlomené srdíčko

Zlomené srdíčko

Anotace: Rozchod s přítelem byl jedním z nejhorších chvílí v mém životě.

Chvíle krásný,
zmizeli jak sen.
V citech to bylo jasný,
ale malá chybička jen.

Ten člověk můj milí,
a několik polibků za den.
Náhle to však zmizí,
a mě trápí o něm sen.

Srdíčko bolí,
je zlomené.
Proč city mizí?
A já píšu jak je mé srdce bolavé.

Asi ho pořád miluji,
opakuji si stále.
Když ho vidím slzička se vyrojí,
a miluji ho dále.

Pořád ho miluji,
bude mě chtít zpátky?
V depresi nože maluji,
odloučím se od něj taky.
Autor Liquid vamp, 18.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Jahodová kopretina, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí