Jsi můj osud

Jsi můj osud

Anotace: Název je to nejhorší co mi vždy dlouho vrtá hlavou... Snad to tento vystihuje dostatečně ...

Dnes v noci viděl jsem tě, když jsem se budil ze sna.
Stála si nahá u mého lůžka a oblé křivky nahých vnad
jež prosebně se ke mě obracely, skryl proud vlasů do půl zad.
Ty dívko mých bezesných nocí a dní jež vcházíš jako vesna.

Zprvu tak nejistě, že ani nevím že jsi náhle tady
a přesto, když ucítím na těle tvůj přenádherný dech,
mám pocit, že jsem náhle volný a přejedu ti rukou po zádech.
Zapomínám na všechno – na rodiče, bratra, kamarády

a jenom ty jsi středem mého vesmíru – jsi sluncem mým,
když každý večer vstáváš a ráno za úsvitu zapadáváš.
Záříš mou nocí, když se mi tak krásně zdáváš
a já tě prosím, tak jako pokaždé – smím být pouze tvým.

Pak odhrnu ti vlasy a spatřím co očím skryto bylo dosud
a zůstávám v úžasu ohromen tvojí krásnou jasnou
měsíc se za mrak schová a hvězdy závistí trochu zhasnou,
jsi moje jitřenka i moje večernice, jsi láska má – můj osud!
Autor Obyčejný básník, 10.07.2005
Přečteno 1278x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Ja tuhle basen az nejak moc prozivala...jsem se v ni tak nejak zasnila a tak. 100

07.04.2006 21:12:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí