Snad

Snad

Anotace: Vzniklo týden před rozchodem s Haničkou...

Snad

Láska mnoho forem má,
šťasten, kdo jí zná.
Dáma v rudé róbě,
dala hodně mě i Tobě.
Snad dá nám ještě mnohem víc,
snad Lásko budu Ti smět ještě říct.
Možná ne,
možná se v bílou zář rozplyne,
však v jiné formě vrátí se zas ráda
a ty budeš mít kamaráda,
co nikdy neukáže Ti záda.
Však zatím v našich srdcích sídlí snad,
já mám Tě tolik rád.
Snad se srdce zahojí,
co bolí snad přebolí,
snad společnou cestu najdeme
a šťastni po ní věcně půjdeme.
Miluji Tě
Autor Manik, 10.07.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí