Sen

Sen

Anotace: Už třikrát jsme vedle sebe usínali, ale pokaždé s rozedněním se všichno rozplynulo...

A je to tu zase,
jako bych se vrátila v čase,
čím to je, že se mi do snu vracíš,
ale s rozedněním se mi zase ztrácíš?
Zase? Už třikrát ses mi ztratil,
prosila jsem tě aby ses vrátil…
Jenže jako sen ses rozplynul,
aniž by ses po mých citech ohlédnul…
Ten sen je pořád stejný,
ty a já jsme herci hlavní,
po tvém boku vždycky usínám
všechno ostatní nevnímám.
Vždycky mi srdce tluče,
v něm hoří silné louče,
všechny hoří pro tebe,
jen s tebou stoupám do nebe.
Najednou začneš mizet,
chci tě za ruku držet,
ale v ruce se mi rozplýváš,
letmou pusu posíláš …
A pak je už jenom tma…
Lásko, řekni proč zůstávám na tomhle světě sama?
Proč musíš s každým rozedněním zase zmizet?
Chtěla bych mít křídla a za tebou do nebe letět.

http://youtube.com/watch?v=MkewlcZfaoA&feature=related
Autor Barka99, 19.03.2008
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, jesterka, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí