Nejistota

Nejistota

Anotace: no ..tak to cejtim ja....:(

Milovat a nemít jistotu
je jako stát nad propastí
plné řvu a rachotu
a nemít, co tě jistí.
Nemít žádné zábradlí
nebo pomocnou ruku
jenom stát a dívat se
jak padáš, padáš dolů.

Milovat a nemoct mít tě
to je zrada od Boha
chci chytit se do tvojí sítě
ať uvízne tam má noha.
Stačí pohled, dva a rázem
pochopím o co tu jde
ale s nejsitotu padám na zem
můj tlukot srdce pomine.

Milovat a nemít šanci
nemít pohled jistoty
je jako vyzvát k velkému tanci
toho kdo je bez noty.
Tak řekni, zda-li můžu s tebou
žít a trávit volný čas
a nebo mě tvé kroky matou
a já jen ve lži žiju zas!

Milovat a neznát pravdu
zda-li já jsem jen tvá jediná
přemýšlet a doufat v hroudu
z které roste rostlina.
Modlit se, aby vodu měla
dost živin, aby mohla kvést
snad jsem ti tím připoměla
že nejistota, to je trest.
Autor klajusenka, 19.03.2008
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, C.alwen, jesterka, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

naděje a vírá umírá vždy až poslední, moc pěkné, procítěné, přopomíná mi to mou součastnou situaci :(

20.03.2008 19:11:00 | Platón

Dílo plné smutných myšlenek...bohužel jsem se také tak cítila jednu dobu, takže vím,co to je za nepříjemnost a radši bych si ji ani nepřipomínala :( Přeji ti hodně štěstí...a hlavně mysli na to, že víra je hodně důležitá...víra v cokoliv, co ti dodá sílu...

19.03.2008 21:47:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí