Pro Kačenku

Pro Kačenku

Anotace: Tak daleko....a přec tak blízko jsi u mě-a já to cítím

Mozaika nocí, ty spíš
Myslím na tebe, ty sníš
Jsem tvůj sen, to dobře víš
Cítím jak šeptáš, jen pojď blíž

Mám božská křídla pegasů
Stříbro z hvězd foukám ti do vlasů
Přes prách tě v náručí přenesu
Ušiji peřinu z modravých nebesů

Hajám při tobě jako Mazlínek
Jsem zajtcem tvách sladkých pusinek
Nedokážu být ani chvíli bez tebe
Chci ať mě mé srdce samotou nezebe

Nevím jak ve verších krásy,
lásku k tobě popsat víc
Ale vždyť ty víš....

Že miluji tě na věčné časy.....

Pro Tebe Kačenko, tvůj Radišek
Autor Kiša, 11.07.2005
Přečteno 696x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí