Prosba

Prosba

Anotace: ...

Letí prosba,
letí do nebe.

Prosebná slova,
za Tebe.

Prosím o pomoc
prosím Boha.

Ať sílu,
Tobě dodá.

Ať nevzdáš
boj svůj.

Nechť zachová
život tvůj.

Bojuj!
Musíš žít!

Srdce mé,
nesmí umřít.

Jsi mé srdce,
tak prosím BIJ!

No tak, lásko.
No tak, žij!

Nenech mě
tu bez sebe.

Jsem zde
jenom pro Tebe.

Nezahazuj
život náš.

Miluji Tě!
Ty však stále usínáš.
Autor Dindane, 20.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, labuť, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné. Asi se každý z nas někdy takto modlil.

20.03.2008 13:51:00 | Marfuša

Silné dílo a hlavně prožité. Opravud jako,kdyby jsi "fandila" do konce svých sil...
Opravdové dílo bojovníka

20.03.2008 11:27:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí