Když svíce uhasne...

Když svíce uhasne...

Anotace: Sny se neplní, bohužel

Když svíce uhasne, začnu se bát,
oči Tvé překrásné nedají mi spát.
Když svíce uhasne, vzpomenu na Tvé rty,
kéž by se splnily mé krásné sny.
Když svíce uhasne, začnu se ptát,
zda-li mě někdy budeš mít rád.
Když svíce uhasne, začínám snít,
jaké to je, vedle Tebe být.
Když svíce uhasne, modlím se k Bohu,
proč s Tebou líbat se nemohu.
Když svíce uhasne, slzy po tváři stékat cítím,
z obláčku snů brzy se zřítím.
Když svíce uhasne,má fantazie vytváří jen obraz Tvůj,¨
toužím po tom, že budeš jenom můj.
Když svíce uhasne, začnu se smát,
o tomhle všem si mohu nechat jen zdát..
Autor Skořicová princezna, 20.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Šerák, C.alwen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebýt snů a představ..nikdy jsem za ně nepřestala děkovat..

21.03.2008 09:24:00 | Traci

Kéž by ...

21.03.2008 01:11:00 | Skořicová princezna

snad jde s tím něco udělat... než nechat marný sen si zdát:)

20.03.2008 22:42:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí