Spoutané srdce

Spoutané srdce

Anotace: Láska stojí i za trochu smutku.

Za koho hlavu do oprátky dáš?
Když,srdce všude kolem mlčí,
utopené v bažinách.
Tvé srdce spoutali a drží nad ním stráž!

Duše roztříštěná na sklíčka,
však nezhasíná.. přez hlídky,
tlustý zdi, přez světlo sluníčka,
pronikne k tobě moje zář.

Poraněné srdce,okouzlený zrak,
lží,bolestí potříštěná slova,
pravda trvá a ne naopak,
vodou živou,křištálovou omyjí se znova.

Uvolni srdce z těžkých okovů,
mé srdce,co na dlani se krčí..
..........čeká...
Autor Ditka, 21.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zajímá tvorba o lásce!
Myslím ,že jdeš správnou cestou

21.03.2008 11:11:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí