Co je láska za cit?

Co je láska za cit?

Anotace: ...ten nejkrásnější

Proč jen Láska tolik bolí?
Proč když člověk miluje a myslí si,že štastnější už nemůže být,
přijde kdosi a přetáhne ho holí,
bouchne a chce všechno pokazit?
Proč,když někdo říká"miluji Tě a mám Tě rád",mám pocit,
že nemyslí to vážně,
že je to ten kdosi a chce si jenom hrát?

Proč ten cit,co po staletí nazývá se Láska,
blbne lisem hlavu,
u srdíčka bolí a taky hodně hřeje,
že myslíme si,že život je jen sázka?

Proč milující člověk,stále usmívá se,
myslí stále ve snách je a jistě musí štasten být,
pak úsměv ztrácí a během chvilky z Lásky nenávist je....mimochodem...taky zajímavý cit!

Proč je třeba v Lásku věřit,
hýčkat ji a starati se o ní s láskou?
Nesmíme ty city mezi sebou měřit,
je každý jiný...a Láska?
....stala by se pak jen sázkou!

Proč,proč,proč,proč to tak,ale musí být?
Protože Láska je moc vzácná a je to ten
..NEJKRÁSNĚJŠÍ CIT!!!
Autor Ditka, 21.03.2008
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí