Věčný boj...

Věčný boj...

Anotace: Už nechci!

Už nechci bojovat
zdá se to zbytečné
když nedá pravdu znát
a nakonec řekne-ne!

Tak ztrácím spoustu sil
v tom boji nerovném
já již dříve hořkost pil
v poháru bezedném.

Víc nechci hořkosti
chci pravdu od Tebe
konec je tajností
kdo lepší je pro Tebe?!

Už nechci jen hračkou být
jen panáčkem na hraní
takovým co můžeš mít
tak snadno k dostání.

Já mám taky hrdost svou
a mám své hodnoty
a jsem-li překážkou
tak nač dělat drahoty.

Nechci být otrokem
a má touha pomine
už nebudu šidítkem
a klidně si říkej NE!

Vladyka 03 O8
Autor vladyka, 21.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Souhlas s "takova".

Poslouchej svůj hlas srdce
a také rozumu,
když se trápíš,
nikdy nepoznáš štěstí,
nebuď jako onuce,
zvedni se a jdi dál,
zas někdo uchopí Tě za ruce,
věř, že čeká Tě ještě ráj ...

21.03.2008 13:01:00 | NikitaNikaT.

Nevzdávej svůj boj
za lásku bojovat je šlechetné.

21.03.2008 12:55:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí