láska

láska

Anotace: ........

Láska je nevyzpitatelná kráska,
co trápí nás i laská.
Je to cit co v anděla mě promění,
však v zápětí trápení je to znamení.
Otázka Proč? je marná,
protože toje odpověď může byt klamná.
Nechci se už trápit kůli ní,
jen přála bych si ať se ve štěstí promění.
Teď přála bych si aby nebyla jen snem
a s tebou byla mi lehká zem.
Tvá láska dala bymi křídla
díky nimž bych do výšky vzlítla.
Já v sobě právě zmatek mám,
však své srdce ti stále na dlani podávám.
Citů k tobě jsem stále ochotná se vzdát
pokud si to ovšem budeš přát.
O tvé lásce nechám si dál zdát,
však své srdce už tě nenechám tak snodno mi brát.
Nevím jestli ti teď věřit mám,
však nechci aby kdokoli z nás zůstal sám.
Autor mysicka55, 25.03.2008
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí