Je to jen sen?

Je to jen sen?

Anotace: ........

Stojíš stále opodál
já už zas ten pocit mám,
že ses mi jenom zdál,
už jsme zas každý sám.
Zas čekám až budeš se mi zdát
a že zas mi odejdeš se budu bát.
Já vím,že jednou odejdeš
a už víckrát nepřijdeš.
A z toho mám teď právě strach
a taky, že vše se časem zmnění v prach.
Nechci už čekat víc
a vše co se semnou děle ti říct.
Mám z budoucnosti strach
a často chovám se jakvrech.
Zabíjím teď city k tobě
však sny vídám stále v tvé podobě.
Smět tě líbat bude vždy jen sen
jež nikdy víc snad nepustím ven.
Autor mysicka55, 25.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Game, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukej snít nikdy není špatné ... víš mě se splnil sen za 21 let... prý kdo si počká ten se dočká.... chi :o)

25.03.2008 17:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí