V snech

V snech

Anotace: :-)

Když se dotýkám nebe
myslím na tebe.
Když jem v úzkosti
jsem v tvém obětí.

V nekonečném dojetí
neskutečné spojení.
Co prožijí dnes
naše duše v snech.

V nás je okamžik věčný
zaklínám teď
na věky, věky, věky!

Pro společné známé
možná se už nepotkáme.
Křik, něžný vzdech
zůstane jen v zdech.

Co prožijem dnes?
Co prožijem dnes.
Autor čičík, 28.03.2008
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Gyllien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí