Víla mého srdce

Víla mého srdce

Anotace: další vyznání ...

Jsi mého srdce víla,
co každou chvíli tráví se mnou,
jsi na mě víc než milá,
když mě hladíš rukou něžnou.

Ležíš schoulená v mém náručí
a jedno jediné vím jistě,
lásce se těžko poručí,
zvláště pak lásce čisté

a mezi námi nic jiného není,
jen ryzí přenádherný cit,
cit kterého si lidé cení,
je překrásný a ostrý jako břit.

Pohladím tě něžně po vlasech,
to na důkaz mé čisté lásky,
budu s tebou i v nečasech,
a stále ti budu hladit vlásky!
Autor Obyčejný básník, 13.07.2005
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já mám ta Tvá vyznání nejradši, vždycky jsou tak krásná...

08.04.2006 10:42:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí