Drahý

Drahý

Anotace: Nikdy bych to nečekala.... =o)

Pochodeň pokořila jiskru
čokoládové víly tančí po dlaních
rozehřívá vlněný sníh, taje mezi prsty
jemné kruhy mezi klouby
slova nejsou tak měkká jako pohled
lepidlo už skoro nedrží
jsem jako malé dítě
prý
starostlivé chvění a s ním
nabídnutá ruka,
vyšlehne plamen
zasáhne srdce
zaslepí radostí.
Autor Enka, 28.03.2008
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, mirakle, jedam, Ik, Kapika, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

congratulations ;-)
já jsem si řikala, jestli začneš básnit.. do týhle rubriky =)

28.03.2008 23:42:00 | Kapika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí