:-*

:-*

Anotace: !!

Myslím jen na tebe,
odešel si těžce.
Koukám přitom na nebe,
spát se mi nechce.

Proč si to udělal,
co tě k tomu nutí?
Proč si mě nechal,
chvíli před mou smrtí?

Co jsem ti udělala,
řekni co se stalo?
Já tě neproklínala,
ty si mi dal málo!
Autor lucinenka, 29.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Tezia Raven
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí