..

..

Anotace: nazvy mi fakt najedou xD

Leží v kopretinách, sleduje nebe,
slzy jí po tvářích stékají.
Láska k němu ji už jen zebe,
jeho dlaně ji nehladí.

Stejně jako rychle se objevil,
během chvilky zas zmizel.
Srdce její uloupil,
pro ni navždy zemřel.

Chce být volná jak poletující motýlci,
navždy vymazat ho ze srdce svého.
Alespoň zapomenout na chvíli,
co jí udělal tak zlého.

Nikdo ji utěšit nepřijde,
všichni vidí jen sebe.
Nepřestane doufat, dokud nezemře,
statečně miluje jen Tebe.
Autor Skořicová princezna, 30.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí