Setkání po...

Setkání po...

Anotace: tak jsem zase, po dlouhém čase potkala toho, koho pokládám za "anděla"

… vystoupíš z Mercedesu
v slušivé košili,
s dlouhými vlasy…
přicházíš... blíž
pro mě se proměníš
už zase v anděla
jak jsem Tě viděla
poprvé
Ráda bych vedle stála
možná i klečela
k hříchům se přiznala
z lásky se vyznala
Tobě se otevřela
celá
… nic víc jsem nesměla
než vidět anděla
opravdu chvíli pouhou…
Zbylo mi pokání
korálky ve dlani přebírám
s marnou
touhou…
Autor jednazesta, 03.04.2008
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Manon.H, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí