Hledání cesty...

Hledání cesty...

Anotace: To jsem psal před týdnem, když jsem byl smutný. Ale dneska jsem v náladě :)

Chci najít cestu k pravé Lásce.
Ze samoty stále bolí srdce.
Nechci žít s takovým trápením,
proto chci najít Lásku v pravém čase.

Jdu na louku a na rozcestí,
ale překážkou je kámen.
Ten rozbiju silně pevnou pěstí.
Jdu dál a kámen již je zlomen.

Jdu cestou tou správnou.
Nikdy nechci jít špatnou.
Krásné časy dále jdou.
Zlé časy již dále nejdou.
Autor JsemMaličký, 18.07.2005
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí