Srdíčková

Srdíčková

Anotace: ...tahle básenka není vůbec žádné umělecké dílko, byla napsaná pro jedno bolavé srdce...

Když srdce začne slzy ronit, lkát,
nech ho chviličku vyplakat...
Však nezavírej vstupní brány,
ať může přijmout citů dary

a vybrat si z nich s přehledem
ten, který radost přivede.
Pak všechna bolest a zlé rány
promění se ve vzpomínání,

dnešní den bude sílu mít
tvé chvilky žití prozářit.
Autor Cecilka, 19.07.2005
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí