Wind..

Wind..

Anotace: .. surfing II

Takú má chuť zas brázdiť more
počúvať trepot plachty hore
nevydrží ten túžob príval
súši by radšej báj! zakýval

vychytí sa a hybáj ta het
nebude doma cvičiť balet
zbalí si hračky bleskurýchlo
asi mu v bedni ozaj švihlo

bláznovi tomu páru nie je
taký cvok nikdy nedospeje
ošiaľ ho schvátil, nač rozmýšľať
zas naňho druhá mladosť prišla

.. visí pod plachtou na trapéze
laminárny vietor ho vezie
plesk! plesk! po vlnách plavák hviždí
za sklzom do strán voda prýšti

parádny obrat v skoku vzduchom
náhly záber ho vpred poštuchol
plachta sa vzpína vetra plná
nahnutá v ostrom uhle k vlnám

spenené zdola driek mu lížu
v poryvoch pľúca sotva dýšu
a zmizne v diaľke na obzore..
tak ako Teba ľúbi more
Autor Petbab, 10.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, toužím.jít.dál, Bíša, Traci, hanele m., Psavec, labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No já ti nevim... ale jsi parádně pravdivý, to je fakticky dobrý.

26.05.2008 09:39:00 | waterlily

myslím že obavy ohledně případnýho nepochopení sou zbytečný... :o)

10.04.2008 14:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí