Opět mě opouštíš!

Opět mě opouštíš!

Anotace: Tvář.V ní slzy, tucet nevyřčených slov.Ty, já, ticho, rozchod.

Hodiny odbíjí
do srdce mráz,
Se samotou v očích
zabiješ nás,
Zahubíš jednu z největších krás!

Pokradmu, potají
do duše se vdírá,
Blokuje myšlenky,
Hruď slzou svírá,
Můj dech na tvých rtech
pomalu umírá...
Z naších snů zbyla velká černá díra..

S melodií hlučnou,
srdcervoucně dál
odcházíš pryč,
a něco sis vzal..

Po dotycích tvých,
už zůstal jen žal,
Tak pročs to tehdy dělal,
pročs mi lásku dal?
Autor SWEET13, 10.04.2008
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí