Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: na ni

pytel odpadků
a světlo blesku
za oknem v dáli
na mojí obligátní
pouti k popelnici
vyberu schránku
přečtu si poštu
do čisté sklenky
naleju trochu
sladkýho džusu
a zbytek vodky
aby mě našli
totálně v lihu.

představy sladký
zůstali ve výtahu
šlépěje tvoje
to něco z tebe
u mě v bytu
zastavím v patře
a budu brečet
pojedem vzhůru
vezmu tě do náruče
budeme spolu
hledat svý nebe
u
střechy paneláku
Autor Rick, 12.04.2008
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: lalej, violette.heaven, Erion Fate, Čarokrásná dívka od vedle, Cassandra, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný... trochu mě rušily hrubky, ale jinak fakt pěkný... T*

21.04.2008 16:58:00 | violette.heaven

Za ten pocit, který tam prostě je...

Budeme hledat svý nebe...supr.

12.04.2008 09:49:00 | Veru

zajímavý...líbí se mi(=

12.04.2008 00:54:00 | Yithula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí